Friday, December 14, 2012

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά είχε μεγάλη επιτυχία η κατάληψη του Κ.Υ Πάρου από τους Παριανούς και Αντιπαριώτες.




Αποδείχτηκε οτι υπάρχουμε ακόμη .Προσωπικά περιμένω αντιδράσεις (ίσως να με πούν και αναρχικό αλλά λίγο με νοιάζει)μεγαλύτερες όπως κατάληψη του λιμανιού κλπ κάτι που να γίνει ντόρος (και λίγο ξύλο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν) μεγάλος και να το δείξουν τα κολοκάναλα.Στις φωτό φαίνονται οι διάφοροι ομιλητές μεταξύ αυτών και ο Συρμαλένιος του ΣΥΡΙΖΑ.Μάλιστα η πρότασή του ήταν να μαζευτούμε όλοι οι νησιώτες στην Αθήνα να διαδηλώσουμε αλλά δεν μας είπε με αυτή την κρίση ποιός θα πληρώσει τα εισητήρια;;;;;;;;Στην πρώτη φωτό στο βάθος φαίνεται και ο κατεστραμένος φοίνικας από το σκαθάρι.Μην λαμβάνετε υπ'όψιν την ημερομηνία της μηχανής γιατί έχει χαλάσει.

5 comments:

explore.bees said...

Μπράβο !!!! Έτσι χρειάζεται .

Αν δεν αμυνθούμε θα μας κατασπαράξουν
* κοίτα παράδειγμα βούβαλου με λιοντάρι που πρόσφατα υπήρχε σαν σποτ του Νάσιοναλ τζεογραφικ *
Τα μηνύματα αυτά πρέπει να είναι καθημερινά και προς τους κύριους ΒΟΛΕΥΤΕΣ μας .

Χρήστος

Μαρία said...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...Από τον καναπέ δεν έγινε ποτέ τίποτα επαναστατικό...Είμαι υπέρ της δράσης...Ακόμη κι αν οι εναλλακτικές λύσεις είναι ασαφείς και θολές...Συμφωνώ πως αν μας βρουν μπόσικους θα μας εξοντώσουν...Καλό βράδυ...

ΑΝΤΩΝΗΣ said...

Καλησπερα,τα φοινικοοιδη των φωτο ειναι ρατσα χαμεροπες,εδω στη Ατικη ακομα αυτη η ρατσα σωζεται,διοτι βρισκουν τον καναριο φοινικα και τρωνε τα σκαθαρια που εχει μαλακοτερη ψυχα ιστου ξυλου.

Θεοδόσης Κατσαρός said...

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα των νησιών μας στην διακομιδή ασθενών γ αυτό πρέπει όχι μόνο να διαδηλώσετε και να βροντοφωνάξετε αλλά να φέρετε και τα πάνω κάτω. Ο σο για το λίγο ξύλο…. ε …και αυτό απ τον παράδεισο βγήκε.

evangelos naxios said...

Τ α νησιά μας χρόνια τώρα βγάζουν υπουργούς,πρέπει να τους κάνετε να σκεφτούν καλά κάθε φορά που θα έρχονται στην βίλα τους.....